Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Μελετάμε, ασκούμε κριτική, προτείνουμε



Η πορεία των Δημοτικών πραγμάτων και η στάση της παράταξης παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν ευρέως στην Συνέλευση που έγινε στις 3-12-14 στο Δημαρχείο.
Μετά από εισήγηση του Γιώργου Γκαϊντατζή και αφού έγινε συζήτηση διαπιστώθηκαν οι πολλές παραλήψεις της Δημοτικής αρχής στο οργανωτικό και λειτουργικό τομέα, καθώς και τα λάθη και η προχειρότητα στον προγραμματισμό αναγκαίων δράσεων που φάνηκαν και στην σύνταξη και έγκριση του προϋπολογισμού. 
Για όλα αυτά έχουμε τοποθετηθεί στο Δ.Σ. αλλά και έχουμε δημοσιεύσει τις απόψεις μας.  Οι παρεμβάσεις μας αυτές είναι πάντα αποτέλεσμα μελέτης και συνοδεύονται από προτάσεις που δυστυχώς επί του παρόντος δεν γίνονται δεκτές.
Επίσης εντοπίστηκε και η ανεπάρκεια της αντιπολίτευσης, κάτι που καθιστά περισσότερο απαραίτητη την καθημερινή ουσιαστική παρουσία μας στα Δημοτικά δρώμενα.  Με βάση αυτά λοιπόν, αποφασίστηκε η κατανομή θεματικών αρμοδιοτήτων  σε μέλη και ομάδες εργασίας και η αποτελεσματική συλλογική μας λειτουργία με τον συντονισμό της Σ.Ε.
Επίσης επανεκλέχθηκε η προηγούμενη Σ.Ε. και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ανοικτής εκδήλωσης κοινωνικού διαλόγου καθώς και συνεστίασης το επόμενο διάστημα

                                                                                            Αιγίνιο 05-12-14
                                                                                                  Το Γραφείο Τύπου

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Σας προσκαλούμε στην Ανοικτή Γενική Συνέλευση  που θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Παράταξη ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ  με Θέματα:
1)                          Προγραμματικές αρχές
2)                          Δημοτικές εκλογές 2014
3)                          Εκλογή Συντονιστικής Επιτροπής
4)                          Διάφορες προτάσεις                                   

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στις 8:00 μ.μ.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΑΙΘΟΥΣΑ Δ.Σ.) ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ