Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Αφήνουμε στο παρελθόν τον παραγοντισμό και τη στασιμότητα, επιλέγουμε Δημοκρατία και ανάπτυξη



Ολοκληρώθηκαν οι προ της πρώτης Κυριακής των εκλογών συγκεντρώσεις χθες με παρουσίαση των προγραμματικών αρχών μας στην Ν. Αγαθούπολη και στον Καταχά.
Έγινε και πάλι σαφής ο προγραμματικός λόγος της παράταξης.  Ο Γιώργος Γκαϊντατζής ανέλυσε την πρότασή μας για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, για τον κοινωνικό και αναπτυξιακό του ρόλο, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινής ζωής αλλά και για την προοπτική ενός σύγχρονου Δήμου, της διαφάνειας και της παραγωγής έργου με καθημερινό συμμέτοχο τον δημότη και τους φορείς. 


                                                                                              Αιγίνιο 17/5/14
               Το γραφείο Τύπου

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Σας προσκαλούμε στην συγκέντρωση – ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Γκαϊντατζή
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  16 ΜΑΪΟΥ 2014 στις 8:30 μ.μ.
ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "ΑΓΕΡΙ"
ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΑ

                                                          Η   Σ.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Σας προσκαλούμε στην συγκέντρωση – ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Γκαϊντατζή
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  16 ΜΑΪΟΥ 2014 στις 7:00 μ.μ.
ΣΤΟ ΚΑΠΗ Ν. ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗΣ

                                                          Η   Σ.Ε.

Γιώργος Γκαϊντατζής στη Μεθώνη: «Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα Δημοτικά θεσμικά συλλογικά όργανα με σοβαρή, δημοκρατική και αποτελεσματική λειτουργία»



Η Μεθώνη είχε σειρά για προεκλογική συγκέντρωση.  Ο Γιώργος Γκαϊντατζής διατύπωσε συνοπτικά τους άξονες και τις αρχές που πρέπει να λειτουργήσει ο Δήμος την επόμενη πενταετία και επικέντρωση στην αρχή της ομιλίας σε θέματα των συλλογικών οργάνων.
Διαπίστωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θυμίζει «καφενείο» με χρονοτριβή, με επαναλήψεις, χωρίς υλοποίηση κανονισμού λειτουργίας που αν και υπάρχει- δεν εφαρμόζεται με ευθύνη της διοίκησης.  Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα συλλογικά όργανα (Οικονομική επιτροπή, Επιτροπή ποιότητας ζωής, Επιτροπή διαβούλευσης κ.λπ.) που ούτε μαθαίνουν οι Δημότες για τις συνεδριάσεις τους, ούτε δημοσιεύονται ολοκληρωμένα οι αποφάσεις τους.
Επόμενες ομιλίες στην Ν. Αγαθούπολη και Καταχά στις 16/5/14.


                                                                                              Αιγίνιο 15/5/14
                   Το γραφείο Τύπου

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Γιώργος Γκαϊντατζής στην Κεντρική Πλατείου Αιγινίου: «Αφήνουμε πίσω τις πρακτικές του παραγοντισμού και της ιδιοτέλειας, δημιουργούμε το Δήμο της δημοκρατίας και της ανάπτυξης»




 Σε μία πολυπληθή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Αιγινίού ο Γιώργος Γκαϊντατζής παρουσίασε με σαφήνεια τις προγραμματικές αρχές μας.  Ανέλυσε την φιλοσοφία μας για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου με βάση τη Δημοκρατία και τη διαφάνεια, τους βασικούς άξονες αναπτυξιακού σχεδιασμού, αναφέρθηκε στα επείγοντα ζητήματα προτεραιότητας και μίλησε για τον ρόλο που καλείται να παίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη σύγχρονη συγκυρία.
Τέλος σχολιάζοντας τα φαινόμενα συναλλαγής και παραγοντισμού που βλέπουμε, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την παράταξη, αφήνοντας πίσω τις πρακτικές του παρελθόντος και της υποτίμησης του Δημότη.  


                                                                                              Αιγίνιο 14/5/14
                   Το γραφείο Τύπου

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Σας προσκαλούμε στην συγκέντρωση – ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Γκαϊντατζή
ΤΕΤΑΡΤΗ  14 ΜΑΪΟΥ 2014 στις 8:30 μ.μ.
ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗ
ΣΤΗ ΜΕΘΩΝΗ

                                                          Η   Σ.Ε.

Γιώργος Γκαϊντατζής στον Κολινδρό: «Ο Κολινδρός δικαιούται τις απαραίτητες υποδομές και την αξιοποίηση και προβολή της ιστορίας του»



Παρουσίασε τις προγραμματικές αρχές μας ο Γιώργος Γκαϊντατζής σε συγκέντρωση στον Κολινδρό στις 12/5/14. Αναφέρθηκε επίσης στα τοπικά ζητήματα όπως η Περιφερειακή οδός, το Λαογραφικό Μουσείο, η προβολή Βυζαντινών κειμηλίων, η αξιοποίηση του Αθλητικού Κέντρου, του Πεδίου βολής και του λατομείου, η εφαρμογή του ΓΠΣ κ.λπ.
Οι ομιλίες συνεχίζονται στην Κ. Πλατεία Αιγίνιου 13/5, 14/5 στη Μεθώνη, 14/5 και στις 16/5 στις 7:00μ.μ. στην Αγαθούπολη και στις 8:30μ.μ. στον Καταχά.    


                                                                                         Αιγίνιο 13/5/14
              Το γραφείο Τύπου

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Σας προσκαλούμε στην συγκέντρωση – ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Γκαϊντατζή
ΤΡΙΤΗ  13 ΜΑΪΟΥ 2014 στις 8:30 μ.μ.
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

                                                          Η   Σ.Ε.

Γιώργος Γκαϊντατζής στο Μακρύγιαλο: «Ο Δήμος πρωταγωνιστής και στην τουριστική ανάπτυξη»



  
«Η Βόρεια Πιερία έχει παραλίες, αρχαιότητες, υγρότοπους και καταπληκτικές ορεινές περιοχές.  Μπορεί να αναπτυχθεί τουριστικά και μια από τις προϋποθέσεις είναι η ενασχόληση του Δήμου με λειτουργία Γραφείου Τουρισμού για σχετική υποστήριξη και προβολή».
Την Κυριακή 11/5/14 σε παραλιακό καφέ του Μακρυγιάλου ο Γιώργος Γκαϊντατζής παρουσίασε τις προγραμματικές μας αρχές επικεντρώνοντας σε τοπικά θέματα αλλά και στα κύρια χαρακτηριστικά της προεκλογικής περιόδου.
Επόμενες ομιλίες: 12/5 στον Κολινδρό, 13/5 στην Κ. Πλατεία Αιγίνιου, 14/5 στη Μεθώνη, 15/5 στην Ν. Αγαθούπολη και 16/5 στον Καταχά. 



                                                                                         Αιγίνιο 12/5/14
              Το γραφείο Τύπου

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Γιώργος Γκαϊντατζής στη Σφενδάμη: «Η μελέτη αποχέτευσης Δ.Ε. Πύδνας εκκρεμεί επί δεκαετίες»



  «Η μελέτη αποχέτευσης Δ.Ε. Πύδνας δεν παραδόθηκε ακόμη.  Επί δεκαετίες συνεχίζεται και δεν ολοκληρώθηκε ακόμη και το κόστος της ανέρχεται στο ποσό των επτακοσίων χιλιάδων ευρώ και πλέον (το τελικό θα φανεί όταν παραδοθεί πλήρης).  Γι’ αυτήν  την καθυστέρηση σε βάρος των κατοίκων υπάρχουν –και το ξέρετε– συγκεκριμένες ευθύνες, που πρέπει να αποδοθούν και δια των εκλογών».
Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε ο Γιώργος Γκαϊντατζής στη Σφενδάμη στις 10/5/14.  Παρουσίασε εκεί σε συγκέντρωση, συνολικά τις προγραμματικές αρχές με αναφορές στα κύρια τοπικά προβλήματα, συνεχίζοντας τις προεκλογικές ομιλίες επικοινωνίας με τους Δημότες. 

                                                                                         Αιγίνιο 11/5/14
              Το γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Σας προσκαλούμε στην συγκέντρωση – ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Γκαϊντατζή
ΔΕΥΤΕΡΑ  12 ΜΑΪΟΥ 2014 στις 8:30 μ.μ.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ

                                                          Η   Σ.Ε.

Γιώργος Γκαϊντατζής στο Αιγίνιο: «Στην υγεία και στην παιδεία ο Δήμος αντί για απλός παρατητητής να γίνει πρωταγωνιστής»



 «Δίπλα μας υπάρχει ένα σχολείο –το ΕΠΑΛ Αιγινίού- που τμήματά του δεν είναι κατάλληλα ούτε ως αποθήκη.  Κοντά στο Σιδ. Σταθμό υπάρχει ένα κτίριο επί δεκαετίες στα μπετά, που προοριζόταν για σχολείο και που ποτέ δεν προχώρησε.  Στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου λείπουν βασικές ειδικότητες με αποτέλεσμα οι Δημότες, έχουν – δεν έχουν δυνατότητα να αναγκάζονται σε επίσκεψη σε ιδιώτες γιατρούς.  Αυτά δεν είναι κατ’ουσίαν αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δυστυχώς όμως ο Δήμος μας τα παρατηρεί απλώς, χωρίς την παραμικρή δράση ή διεκδίκηση».
Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε ο Γιώργος Γκαϊντατζής στον πεζόδρομο του Αγίου Ανδρέα στο Αιγίνιο παρουσιάζοντας την προγραμματική μας πρόταση.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η διανομή του εντύπου των προγραμματικών αρχών και η επικοινωνία με τους Δημότες με συγκεντρώσεις.  Στις 105 στη Σφενδάμη, στις 11/5 στον Μακρύγιαλο, στις 12/5 στον Κολινδρό, στις 13/5 στην Κ. Πλατεία Αιγίνιου, στις 14/5 στη Μεθώνη, στις 15/5 στην Ν. Αγαθούπολη και στις 16/5 στον Καταχά. 


                                                                                         Αιγίνιο 10/5/14
             Το γραφείο Τύπου