Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Γιώργος Γκαϊντατζής στο Αιγίνιο: «Στην υγεία και στην παιδεία ο Δήμος αντί για απλός παρατητητής να γίνει πρωταγωνιστής»



 «Δίπλα μας υπάρχει ένα σχολείο –το ΕΠΑΛ Αιγινίού- που τμήματά του δεν είναι κατάλληλα ούτε ως αποθήκη.  Κοντά στο Σιδ. Σταθμό υπάρχει ένα κτίριο επί δεκαετίες στα μπετά, που προοριζόταν για σχολείο και που ποτέ δεν προχώρησε.  Στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου λείπουν βασικές ειδικότητες με αποτέλεσμα οι Δημότες, έχουν – δεν έχουν δυνατότητα να αναγκάζονται σε επίσκεψη σε ιδιώτες γιατρούς.  Αυτά δεν είναι κατ’ουσίαν αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δυστυχώς όμως ο Δήμος μας τα παρατηρεί απλώς, χωρίς την παραμικρή δράση ή διεκδίκηση».
Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε ο Γιώργος Γκαϊντατζής στον πεζόδρομο του Αγίου Ανδρέα στο Αιγίνιο παρουσιάζοντας την προγραμματική μας πρόταση.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η διανομή του εντύπου των προγραμματικών αρχών και η επικοινωνία με τους Δημότες με συγκεντρώσεις.  Στις 105 στη Σφενδάμη, στις 11/5 στον Μακρύγιαλο, στις 12/5 στον Κολινδρό, στις 13/5 στην Κ. Πλατεία Αιγίνιου, στις 14/5 στη Μεθώνη, στις 15/5 στην Ν. Αγαθούπολη και στις 16/5 στον Καταχά. 


                                                                                         Αιγίνιο 10/5/14
             Το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου